In 1998, Jack Kennedy presenteerde zijn boek met de titel Plein Ro-laat, waardoor het systeem positionele Roulette beschreven. Het trok de aandacht van veel professionele spelers als Jack een geheel nieuw concept om de rechthoekige roulette gepresenteerd “wiel.” Dit systeem is niet de makkelijkste om te begrijpen, en zelfs de auteur zelf zei dat gokkasten online de beste manier om het te verkennen – praktijk. Het is nuttig om een ​​beginnende roulettewiel drukken, in de uitvoeringsvorm van Jack Kennedy. U kunt kiezen voor een Amerikaanse of een Europese wiel. Voor dit systeem is er geen verschil in hoe een aantal online roulette spelen.

Om dit systeem te begrijpen, moet je de juiste banden te kiezen – met één nul in Europese roulette, en twee voor de Verenigde Staten. Ook kunnen afbeeldingen zien dat de cel nul in zwart en rood in plaats van groen. Om dit te doen, er is een reden dat zal worden uitgelegd als de beschrijving van het systeem. Het basisconcept is om te wedden op een of twee sets van vier getallen in elke kamer. De speler beslist hoeveel sets om uit te kiezen. Elke kit moet het aantal van dezelfde kleur bevatten en consistent of tegen de klok in, volgens de voorgestelde afbeelding Jack Kennedy.Positionele Roulette Strategie

Bijvoorbeeld, als je speelt op het Europese wiel, en gebruik maken van de klok in, de verzameling van nummers kunnen worden 10-8-11-13. De kleur, de snelheid die wordt bepaald door het winnende nummer in de vorige terug. Dus, als je liet de rode kamer, de volgende inzet op rood nummers ook. Vermijd wedden op het winnende nummer, behalve als het een winnende inzet. Vermijd ook nummers die niet vallen afgelopen 37 of 38 spins.

Als u wilt op nul te zetten, moet u een set op een zodanige wijze dat het begint en eindigt met nul te vormen. Doe er niet een nul in het midden van de set. De auteur raadt u aan te stellen, die begint met het nummer naar aanleiding van de gevallen.

Het is noodzakelijk om de richting van weddenschappen voor de wedstrijd bepalen. We moeten één token per kamer. Natuurlijk, als een speler geen progressieve strategie betsize kan worden verhoogd, maar om te beginnen op het moment van het onderzoek van het systeem, is het noodzakelijk om aan de regels van een chip op een enkel getal.

Dat is het! Positionele Roulette lijkt ontmoedigend, maar als een praktijkonderzoek wordt gemakkelijk en betaalbaar.

Zeker je geïnteresseerd bent in de strategie games in de sleuven en roulette bonus zijn, nog een andere spannende variant van het klassieke roulette spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *