Ei ole väliä kuinka hyvin pelaat pokeria, ennemmin tai myöhemmin tapaat jonkun, joka pelaa paremmin. On turhauttavaa, varsinkin jos aiot häiriötön istunnon ja helppoa rahaa. Mutta samaan aikaan – loistava tilaisuus saada kokemusta. Tässä opetusohjelmassa aiomme keskustella miten menettää vähemmän rahaa, ja saamme lisää kokemusta ja miten voittaa merkittäviä toimijoita vähintään kerran. Tämä – uuden oppitunnin Brkosa Andrew – pokeriammattilainen, kirjailija, kouluttaja ja kirjailija podcasteja kolikkopelit.Peli vastaan vahva vastustaja

Et ansaitse pelaa pelaajien yläpuolella tasolla. Joten jos tärkein tavoite – tehdä rahaa, sitten muuttaa taulukon, kun tavata pelaajia. Jos muu peli on hyvä, on järkevää pysyä pelata yhden tai kaksi vakavaa vastustajia, mutta läsnäollessa pöydän suunnilleen samalla tasolla, mutta puute vakava pelaajia – Toisessa taulukossa on parempi. Älä anna ego tiellä tuloksesta.

Jos pelata hauskaa ja hyvin tunne kilpailu, haluat ehkä testata niiden vahvuus pelaajia vastaan ​​vakava tasolla. Yksi houkutteleva puolin pokerin, että pelaaja voi yhdellä hetkellä olla yhteenottoon legendaarisen pelaajat – ja ottelun idolinsa on upea kokemus. Mutta älä unohda, että oppositio käyttää kaikkia mahdollisia etuja.

Yritä olla asemassa vakavin pelaajat pöydässä. Vuonna peli, jossa teidän kahden pään ja hartioiden tason yläpuolella kuin muualla kentän, suurin osa voittoja tulevat heikompia pelaajia ja niiden virheitä. Ja sijainti kahden teistä tässä tapauksessa sillä on vielä suurempi merkitys kuin kokemusta ja tietoa suhde – leijonanosan voitoista riippuu juuri sitä. Hyvä pelaaja sijainti voidaan helposti teitä etsiä erilaisia ​​kovin kypsä päätöstä, esimerkiksi – nostamalla eristää heikon limper, joten vaikka et aio käyttää tällaisia ​​menetelmiä häntä vastaan, jos olet kanta – olet ainakin pitää häntä tällaisista toimista hänen osoitteensa.

Tietenkin, turnauksen tai koko pöydän et voi vaihtaa paikkaa. Seuraavaksi paras tapa välttää taistella kova vastustaja luopuu pieniin ruukkuihin, jossa hän yrittää päästä. Yleensä tämä tarkoittaa pelin vähemmän käsiä kuin te yleensä pelata vasten pelaaja painiketta ja iso sokea; Soittamalla tai kolmen bet se nostaa hieman vähemmän kuin mitä olisi tehnyt vastaan ​​heikompi pelaaja; Jotkut check-kertainen heikot kädet, joita normaalisti pelata kontinyueyshn-veto, jos vastustajasi maksaa korotuksesi. Tämä voi tuntua “pelkurimainen” lähestymistapa, mutta muista, että hoito – paras kuin katua. En sano, että sinun täytyy nollata Kings vastauksena kolmen vedon vihollinen. Mutta voit päästä eroon valikoituja aj. Hakkaa vihollinen ei välttämättä historiallinen tai sankarillista bluffi kutsutaan. Jos käsi on vahvempi pre-flop ja flop – olet jo eteenpäin, ainakin näissä kaduilla ja se on vaikeampi voittaa turnilla ja river.

Sääntöön “älä yritä ovelampi kettu” on yksi poikkeus – se ei voit voittaa vakava vastustaja. Se vaatii huomiota ja eheyden suhteen ulkonäöstäsi, tavat ja käyttäytyminen. Jos tiedät usein viitata tiettyyn stereotyyppisen pelaajia mielessä, saatat pystyä käyttämään tätä stereotypia.

Jos aiot käyttää sitä oman edun, on tärkeää päättää etukäteen, mitä oletuksia, miten oletat vastustaja tekee – ja mitä aiot tehdä heikentää näitä oletuksia. Kun lämpöä tällä hetkellä, kun se on peli, se on paljon vaikeampaa olla oikeudenmukainen ja objektiivinen ja yrittää arvata mitä vastustaja odottaa, jos hän odottaa tällaisessa tilanteessa, bluffi joku, joka näyttää sinulle.

Esimerkiksi pelaat pöydässä vain muutaman minuutin, ja voit sanoa itsestään, “I 65-vuotias nainen. Jokainen odottaa, että minä pelaan pre-flop vain hyviä käsiä ja koskaan tehdä suuria bluffeja flopin. Aion pelata tällä tavalla kuin sitten, kunnes huomaan heikolla kädellä joen ison potin. sitten minä tehdä suuren bluffin, joka vastustajani ei odottanut! “.

Suuri pelaajat ovat yleensä varsin joustavia tässä suhteessa ja ei tee varmoja johtopäätöksiä perustuu tällaiseen epäluotettaviin asioita ulkonäkönsä. Joten jos haluat käyttää jotain tällaista, voit joko tehdä sen lyhyessä ajassa, tai noudattaa kuvan siihen hetkeen saakka kun voit käyttää sitä mahdollisimman paljon hyötyä itselleen. Jos nainen edellisessä esimerkissä pelaa flopin joka kädellä – hänen vastustajansa nopeasti tajuaa, että ei käsitellä “tavallinen vanha nainen”, ja se ei johda suuri bluffi.

Tämä tekniikka ei ole jotain haluat luottaa jatkuvasti. Jos bluffi meidän sankaritar onnistu, se ei ole välttämätöntä käyttää sitä jatkuvasti. Yksi tällainen onnistunut kurssi riittää kääntämään menettää istunto ja voittaa, et koskaan unohda, miten voittamaan erinomainen vastustaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *